Vacatures

Bel: 033 - 24 66 373

Vraag het Bax

Volg ons op LinkedIn

Vacature PROJECTLEIDER

Voor ons mooie hoveniersbedrijf zijn we hard op zoek naar een gedreven en ambitieuze projectleider. Wat we in onze nieuwe collega zoeken is iemand die een sterke affniteit heeft met de aanleg van mooie tuinen. Een echte aanpakker, assertief, proactief, meedenkend, communicatief zeer vaardig.

Wij als bedrijf weten dat een tevreden opdrachtgever niet alleen tevreden is door kwaliteit, maar ook door ontzorgen en meedenken in een prettige samenwerking. We hopen dat je dit als onze nieuwe collega ook vindt.

Aanpakker, assertief, proactief, meedenkend, communicatief zeer vaardig

Je taken zijn divers en echt projectleider waardig, we zullen je ook op deze manier waarderen. Zo ben je betrokken bij alles van het begin tot het eind.

In de functie ben je (mede)verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van projecten. Ook ben je een bepalende schakel tussen de opdrachtgever en de uitvoerende collega’s.

Dit zijn onze kernwoorden welke je vast zullen aanspreken:
Contacten met klanten, collega’s en tuinvormgevers.
Kwaliteit, daar ga je altijd voor.
Prettige werksfeer, we waarderen elkaar.
Samenwerking.

Wij denken dat bij deze functie de volgende eisen je niet vreemd overkomen: • MBO/HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde mbo-opleiding. • Ruime werkervaring in de aanleg van tuinen.
• Je bent zeer bekwaam met Office (Word, Excel, Outlook).
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Is je interesse gewekt dan zijn wij zeer benieuwd wie je bent. Solliciteer direct!

Mocht je nog vragen hebben bel met mij, Bastiaan Bax op nummer 06-24565149. Je sollicitatie met cv kun je sturen naar info(at)baxhoveniers.nl t.a.v. Jane Bax.