Boomverzorging

snoeien, (ver)plaatsen of kappen van bomen

Bel: 033 - 24 66 373

Vraag het Bax

Volg ons op LinkedIn

Bax Hoveniers heeft eigen gecertificeerde boomverzorgers in huis, gespecialiseerd in het onderhoud van bomen. Gaat het om een enkele eik of knotwilg of om een hele oprijlaan met populieren, wij kunnen de bomen de juiste zorg en aandacht geven. Het belangrijkste is om steeds veilig en verantwoord te werk te gaan voor de omgeving en boom

Met steeds aanvullende cursussen en workshop blijven onze specialisten op de hoogte van de ontwikkelingen en veilige manier van werken en werken volgens de RAW-systamentiek en beeldbestekken. Zo hebben onze mensen certificaten voor 'European Treeworker ' en 'veilig werken langs de weg'. Door gebruik te maken van eigen hoogwerkers en ervaren klimmers kunnen we u de volledige service bieden.

Bomen snoeien

Bij het snoeien van bomen langs de openbare weg zorgen wij ook voor het opzetten en in stand houden van de noodzakelijke verkeersvoorzieningen, of het gaat om een enkel bordje of het afsluiten van een hele weg, onze mensen zijn hierin opgeleid en ervaren.

Bomen rooien

We kappen liever geen enkele boom, maar soms is het toch noodzakelijk om een oude of zieke boom te rooien. Dit wordt door onze ervaren mensen op een professionele wijze opgepakt. Met hoogwerkers of ervaren klimmers kunnen we elke boom op een veilige manier rooien. 

Het vrijgekomen takkenhout wordt meestal meteen verwerkt tot houtsnippers en elders hergebruikt voor compostering of als brandstof voor verschillende doeleinden.

Luisbestrijding en ongediertebestrijding

Luizen en rupsen kunnen rondom de boom schade en overlast veroorzaken voor mensen en auto's. Wij kunnen een aantal, vaak biologische methode bieden ter bestrijding van luizen en rupsen zoals bijvoorbeeld met de inzet van lieveheersbeestjes, knoflookextracten en het uitbranden van rupsen. 

Wij werken vanuit Nijkerk richting Putten, Barneveld, Amersfoort, Ermelo, Lunteren, Veenendaal, Hilversum, Soest, Bilthoven, Almeren, Zeist, Ede, Nunspeet, Bilthoven, Baarn, Utrecht, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Zwolle.

Hebben uw bomen verzorging nodig?

Maak een afspraak Of bel meteen 033 246 63 73

Van Hilversum tot Harderwijk, met Bax Hoveniers blijven de bomen gezond en groen.

  1. Offerte aanvragen

  2. *Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam.